Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

16.11.12

''ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ΟΙ LAKERS''

Αυτό υπόστηριξε τουλάχιστον ο δεύτερος μεγαλύτερος μπασκετμπολίστας όλων των εποχών και πρώην άσσος των Lakers, ο θρυλικός Magic Johnson. Ο Magic άσκησε έντονη κριτική στον ιδιοκτήτη και στη διοίκηση των "λιμνανθρώπων'' για την επιλογή του Mike D'Antoni για προπονητή της ομάδας.
Ο Magic δήλωσε χαρακτηριστικά στο ESPN: «Δεν έχω εμπιστοσύνη στον Jim Buss. Έχει κάνει ήδη δύο σοβαρά λάθη. Πρώτα προσέλαβε τον Mike Brown, που είναι εξαιρετικός προπονητής αλλά δεν ήταν ο κατάλληλος για τους Lakers. Και δεν πιστεύω πως και ο D'Antoni είναι ο κατάλληλος. Ειδικά όταν εκεί έξω υπάρχει ο Phil Jackson που ήθελε να επιστρέψει. Οι φίλαθλοι για δύο σερί παιχνίδια φώναζαν το όνομά του»
 Νωρίτερα είχε γράψει στο Twitter: «Ο λόγος που δεν έχω tweet-αρει τις δύο τελευταίες μέρες είναι γιατί θρηνούσα για τη μη πρόσληψη του Phil Jackson από τους Lakers. Η μητέρα μου με έμαθε πως αν δεν έχεις τίποτα καλό να πεις, μην πεις τίποτα».

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management